Direct la continutul paginii »

Darko Emg Technologies SRLAgenda zilnica datata, cu dimensiuni de 148x209 mm (A5), contine 352 de pagini, este tiparita in limba romana, include pagini cu diverse informatii utile, harta Romaniei si semn de carte.

apa standard: are dimensiuni de 310mm * 220 mm (inchisa), realizata din carton de 300gr/mp lucios sau mat, printat in policromie pe o fata si are aplicat la interior un buzunar stantat prevazut cu fante pt. fixarea cartii de vizita.

Va punem la dispozitie peste 300 de modele de invitatii si plicuri, pe care le puteti personaliza individual.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Darko Emg Technologies SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Darko Emg Technologies SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Darko Emg Technologies SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.473