Direct la continutul paginii »

Gpv Romania Prodcom Serv SRLGPV Romania este unul din cei mai importanti producatori romani de plicuri si ambalaje postale.

Respectandu-si cu fidelitate obiectivul de a oferi clientilor sai produse si servicii de calitate, GPV Romania ramane furnizorul de incredere al companiilor de servicii postale si de direct mailing, al marilor distribuitori de papetarie, al retelelor de hypermarketuri si al clientilor sai directi.

Anii de experienta ne-au permis sa ne testam si sa ne selectam furnizorii de materii prime.

Hala de productie, cu o suprafata de peste 2500 mp adaposteste linii tehnologice ce ne permit o capacitate de productie de peste 1.5 milioane de plicuri de corespondenta zilnic, si peste 1.3 milioane/zi de plicuri pentru inserarea mecanica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gpv Romania Prodcom Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gpv Romania Prodcom Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gpv Romania Prodcom Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.637