Direct la continutul paginii »

Aretina Prodcom SRLSocietatea comerciala Aretina Prodcom, firma cu capital privat integral romanesc, are o experienta de 18 ani in productia, importul si distributia de produse de papetarie, rechizite scolare si birotica.

Aretina Prodcom a demarat negocieri privind semnarea contractelor de furnizare produse specifice cu urmatoarele retele de magazine: Carrefour, CORA, Kaufland, METRO si Real.

Interesul major manifestat de clientii firmei pentru produsele si marcile Beifa, cat si interesul direct al Beifa, au determinat demararea discutiilor pentru inceperea productiei in Romania.

Beifa Ltd. este unul dintre cei mai mari producatori din China si unul dintre primii 5 producatori mondiali de produse de papetarie,rechizite si biroticaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aretina Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aretina Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aretina Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.