Direct la continutul paginii »

Cards International Impex SRLCalitatea, inspiratia si creativitatea sunt elementele de baza pe care vi le oferim pentru a anunta casatoria dumneavoastra si pentru a pastra vie amintirea momentului cel mai important din viata dumneavoastra.

Invitatia alba este atasata de o folie de plastic transparenta, imprimata pe margini cu design floral. Cele doua sunt prinse printr-un fluturas decupat.

Invitatie papirus, stil rustic ce infatiseaza o coala de papirus cu un fundal crem in mijlocul caruia se infatiseaza textul invitatiei si margine maro. In partea dreapta sus este desenata o pecete in forma de inima, usor iesita in relief.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cards International Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cards International Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cards International Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.584