Direct la continutul paginii »

Polyline TranslationsPolyline Translations este o companie care asigură servicii profesionale de traducere, cu sediul în Italia.
Activând din anul 2005, ne-am specializat în traducerea tuturor tipurilor de documente din diferite domenii din/în principalele limbi europene şi orientale.

TRADUCERI: Toate traducerile sunt realizate exclusiv de traducători calificaţi care trăiesc în ţara lor natală sau în cea în care se vorbeşte limba ţintă, atât în ceea ce priveşte limba, cât şi domeniile de specializare. Pentru proiecte mari, putem forma o echipă de traducători calificaţi.
Toţi traducătorii, editorii şi revizorii noştri au fost testaţi pe baza unor criterii stricte şi monitorizaţi pe parcursul a numeroase proiecte, asigurându-li-se feedback şi training pentru respectarea unor standarde riguroase de control al calităţii.

Domenii de expertiză: tehnic, general, marketing, financiar, comercial, juridic, literar, medical/ştiinţific, IT, turism, servicii etc.

Instrumente CAT: Trados, SDLX, Star Transit, Wordfast

Servicii conexe: proofreading, editare, interpretariat, traduceri legalizate şi autorizate, subtitrare, voice-over, localizare.

DTP: departamentul nostru de DTP asigură multilingual DTP în orice instrument software pentru platforme PC şi Mac: Photoshop, In Design, Illustrator, Corel Draw.

Voice-over: Reprezentăm artişti voice-over din întreaga lume, asigurând acurateţea şi consistenţa produsului final.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Polyline Translations se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Polyline Translations in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Polyline Translations, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

18.263