Direct la continutul paginii »

CHESCHES LIDIA-LACRAMIOARA PFPersoana fizica autorizata intocmesc evidenta contabila completa , inclusiv bilant, evidenta cu personalul angajat, depunere declaratii, deplasare la sediul firmei pentru verificarea intocmirii evidentei contabile si consultanta in domeniul financiar-contabil.Intocmesc bugete de venituri si cheltuieli, fluxuri de trezorerie.

Depun raportarile personalului angajat: contracte de munca, acte aditionale, decizii desfacere contracte de munca.

Ma ocup de tot ceea ce tine de partea contabila a unei societati comerciale, asociatii non-profit, intreprinderi individuale, persoane fizice autorizate.

Ma ocup de toate relatia cu administratiile financiare, garda financiara, inspectorate teritoariale de munca, alte organe de control.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale CHESCHES LIDIA-LACRAMIOARA PF se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre CHESCHES LIDIA-LACRAMIOARA PF in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii CHESCHES LIDIA-LACRAMIOARA PF, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

18.751