Direct la continutul paginii »

Alfa Green Instal SRL-DSC Alfa Green Instal SRL-D a fost infiintata ca urmare a Programului pentru stimularea infiinţarii şi dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri, cu cofinantare din partea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si a aplicat si implementat proiectul “Solutii complete in domeniul instalatiilor” .

Activitatea firmei a demarat in luna aprilie 2011, iar la sfarsitul anului 2011 inregistram profituri din activitatea principala de prestari lucrari de instalatii sanitare, termice si aer conditionat in valoare de 48.041 lei.

De asemenea in anul 2012 am obtinut ca urmare a prezentarii unui plan de afaceri in cadrul programului „START 2012” un ajutor nerambusabil in valoare de 25000 EUR pentru achizitionarea unui spatiu pentru depozitare si productie/vanzare.

SC Alfa Green Instal SRL-D are ca principal obiect de activitate prestarea lucrarilor de instalatii termice, instalatii sanitare si service centrale termice si conditionare si actioneaza drept contractor general industrial propriu de tip M&E (lucrari, materiale si echipamente) pentru persoanele juridice (proprietari de cladiri industriale,depozite, spatii comerciale, restaurante, hoteluri, etc) si persoane fizice.

Activitatile principale de instalatii termice, sanitare si de conditionare vor si dublate de cele conexe ca service si reparare, verificare tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru centrale termice. De asemenea SC ALFA GREEN INSTAL SRL-D realizeaza toate fazele de proiect, începand de la proiectare, execuţie, service şi mentenanţă.

Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete de proiectare, montare, intretinere, asistenta tehnica, service in garantie si post garantie pentru echipamente si instalatii.
Personalul angajat în cadrul firmei prezinta o pregatire profesionala superioara si este selectionat astfel încat sa faca fata cerintelor tehnologice avansate.

Pentru fiecare domeniu major de activitate din cadrul ciclului de productie, firma are in structura sa personal calificat, cu experienta vasta, care ii asigura o derulare a activitatilor fara probleme de adaptabilitate la conditiile firmei.

Persoanele cheie pot fi considerate ca fiind experte in domeniul lor de activitate, ceea ce denota increderea pe care firma o poate avea In echipa sa de conducere.

Prin urmare, strategia noastra este de a atrage, instrui si mentine cei mai buni oameni si includerea lor in echipa si cultura organizationala a firmei. Noii ingajati trebuie sa se adapteze rapid la noile reguli si sa se simta ca acasa in compania noastra.

Suntem convinsi ca abilitatile, comportametul si experienta sunt foarte importante. Programul de dezvoltare a resurselor umane sprijina dezvoltarea personala prin participarea periodica a personalului la cursuri de specializare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alfa Green Instal SRL-D se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alfa Green Instal SRL-D in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alfa Green Instal SRL-D, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.