Direct la continutul paginii »

General Jobs SRLGeneral Jobs Recruitment este specializata în plasarea de persoane într-o capacitate de management. Experienta noastra vasta si palmaresul demonstrează o firma proactiva.

Abordarea noastra sistematica de selectie combinate cu o metodologie de cercetare ne permite sa cautam în mod eficient candidatii potriviti, oferind de multe ori o valoare mai mult decat un simplu set de competente.

Noi lucram incepand de la un nivel de conducere de rang inferior pana la Chief Executive într-o serie de industrii.

Suntem decisivi, echipa este formata din profesionisti care lucreaza impreuna intr-o cultura de incredere si cooperare reciproca. Acest etos, centrat pe profesionalism, integritate si încredere ofera beneficii reale pentru clientii nostri, deoarece ne vom concentra pe obtinerea de rezultate - calitate versus cantitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Jobs SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre General Jobs SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Jobs SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
General Jobs SRL


19.452