Direct la continutul paginii »

MC PRO SRL.S.C. MC PRO S.R.L. din Nehoiu, jud. Buzau, avand showroom si in Brasov, pe Str. De Mijloc, Nr. 70, este o societate producatoare de usi din lemn masiv si usi din lemn stratificat pentru exterior si interior, intr-o gama variata de modele, dimensiuni si culori, ferestre din lemn stratificat cu geam termopan, scari interioare din lemn masiv sau stratificat complete.

Deasemenea societatea produce mobilier pentru bucatarii, dormitoare, living, mobilier bar, mobilier birou, mobilier pensiuni, mobilier copii, mobilier hol si orice alt tip de mobila la comanda din lemn masiv.

Vanzare parchet masiv, parchet triplu stratificat, parchet laminat,mocheta,pvc si tapet la cele mai inalte standarde de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MC PRO SRL. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre MC PRO SRL. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MC PRO SRL., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.