Direct la continutul paginii »

Cattrom SRLEmigrare in Australia sau Noua Zeelanda, Cattrom iti ofera o sansa de a emigra impreuna cu familia in Australia sau Noua Zeelanda cu contracte de munca cu viza permanenta sau temporara.

Parteneriatele cu diferiti angajatori si cu un agent de emigrari autorizat MARA, faciliteaza semnarea unui contract de munca cu un angajator specializat pe segmentul profesional al fiecarui aplicant.

Conditiile difera in functie de particularitatile angajatului si de cerintele angajatorului, toate aceste informatii le gasiti pe site-ul nostru.

Locuri de munca in Australia - Australia are una dintre cele mai mari industrii miniere din lume, o gama larga de locuri de munca de la mineri, sondori, artificieri.

Alte locuri de munca in diferite domenii de activitate - din sistemul medical - doctori, asistenti medicali, Industria electrica - electricieni , Mecanica - mecanici auto, Constructii - muncitori in constructii si alte domenii cum ar fi inginerii chimici, inginerii constructori, ingineri electricieni, ingineri mecanici, bucatari si patiseri. Informatii suplimentare despre aceste locuri de munca le gasiti pe site-ul nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cattrom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cattrom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cattrom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Cattrom SRL


18.841