Direct la continutul paginii »

Phoenix Agentie De Turism SRLPHOENIX este o firma ce activeaza de peste 11 ani in domeniul servicilor de turism ca touroperator.

Agentia de turism si transporturi turistice interne si internatioanle, membra ANAT, se impune pe piata turistica din Romania printr-o echipa profesionista si prin calitatea serviciilor oferite.

- rezervari hoteliere in tara si in strainatate;
- emiteri de bilete pentru avion, autocar, tren, microbuz si rent-a-car;
- turism cultural;
- turism scolar (excursii, tabere si banchete pentru elevi si studenti);
- bilete de odihna si tratament in statiuni montane, balneoclimaterice si pe litoral;
- turism ecumenic;


Dupa 11 ani de specializare in turism cu turisti care ne-au multumit revenind an de an la noi am demonstrat ca produsele Agentiei de turism “PHOENIX” se caracterizeaza prin diversitate, pachete avantajoase in raport calitate pret, personal calificat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Phoenix Agentie De Turism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Phoenix Agentie De Turism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Phoenix Agentie De Turism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.418