Direct la continutul paginii »

Turist Center SRLTurist Center este o agenţie tour operatoare, care vă oferă posibilitatea petrecerii unei vacanţe de neuitat atât în ţară cât şi în străinătate.


Este membră a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi a reuşit să se afirme prin dinamism, eficienţă şi seriozitate.

Beneficiind de un personal tânăr, competent şi dinamic, de o bază materială şi servicii de calitate, agenţia se află printre cei mai importanţi tour operatori din România.

Agenţia Turist Center colaborează cu mari agenţii de turism din străinătate şi cu cei mai importanţi tour operatori din România pentru a oferi cele mai convenabile sejururi, circuite, vacanţe în ţări exotice precum Egipt, Tunisia dar şi in Spania, Slovacia, Italia cât şi pentru afaceri în marile oraşe ale lumii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turist Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Turist Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turist Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.218