Direct la continutul paginii »

Ambra Accesorii SRLMagazinul online www.ambra-bijuterii.ro este o initiativa a SC Ambra Accesorii SRL, firma infiintata in 2008, lansata pentru a va prezenta bijuteriile create si lucrate manual de echipa noastra.

Va propunem sa ne vizitati, pentru a incerca sa regasiti trasaturi ale personalitatii dumneavoastra, definite de culoare, textura, linie, model.

Bijuteriile propuse de noi reflecta individualitati diverse, povesti si stari de spirit, carora le aducem o nota de bucurie.


Ne-am lasat condusi de interesul pentru frumosul din viata noastra si pentru posibilitatile infinite in care pietrele semipretioase, perlele de cultura, argintul, cristalele Swarovski si materialele diverse pot fi combinate.

Primele perle de cultura au aparut pe piata in Japonia la inceputul secolului XX.

Bijuteriile cu pietre cristaline transparente precum diamante, rubine, safire, cristale, se curata intr-o solutie de apa calda si sapunContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ambra Accesorii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ambra Accesorii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ambra Accesorii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.359