Direct la continutul paginii »

Max Sevacom SRLPerformantele dovedite cat si calitatea si designul special al tigarilor electronice premium de la Vogue, ne-au facut cunoscuti la nivel national si international si ne-au ajutat sa ne diferentiem de competitie.

Tigarile electronice marca Vogue reprezinta primul brand-concept de tigari electronice din Romania, fiind parte a grupului de companii RUNWAY. Specialisti in sanatate, electronica si design, ce formeaza echipa proiectului eTigaraRunway.ro sunt cei care, impreuna au testat si ales cele mai performante tigari electronice de pe piata internationala si cu ajutorul carora putem sa aducem satisfactie celor peste 5240 de consumatori fideli ai tigarilor electronice Vogue din Romania. Si pe aceasta cale, le multumim si ii felicitam pentru alegerea facuta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Max Sevacom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Max Sevacom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Max Sevacom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Max Sevacom SRL


26.672Produse

    1. 2