Direct la continutul paginii »

Sun- Tur SRLProdusele noastre sunt 100% naturale, nu contin coloranti sau aditivi sintetici si sunt notificate de Ministerul Sanatatii. Sursa de provenienta a sarii este PRAID, o localitate situata la poalele Muntilor Gurghiului la o altitudine de cca. 500 m, pe DN 13/A la granita dintre judetele Mures si Harghita, la o distanta de 6 km de orasul Sovata.

Prin intermediul MAGAZINULUI ONLINE venim in intampinarea celor care doresc sa foloseasca aceste produse atat in scop terapeutic cat si pentru relaxare. Va oferim sare de baie imbogatita cu diferite ingrediente sau arome (musetel, menta, lavanda, muguri de brad, galbenele sau petale de trandafir), pentru combaterea si tratarea unor afectiuniContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sun- Tur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sun- Tur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sun- Tur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.