Direct la continutul paginii »

Medipark Herbal SRLMedipark Herbal are ca scop, prin distributia de produse si suplimente alimentare naturale pentru sanatate si frumusete, sa detina locul de leader in acest segment. Produsele noastre cunoscute si folosite cu succes in America, Europa si in multe alte tari, se adreseaza astazi consumatorilor din Romania.

Produsele firmei Medipark Herbal sunt realizate calitativ la cele mai inalte standarde , avand la baza formule speciale, fiind testate si certificate ca sigure. Produsele noastre sunt marci inregistrate si 100% naturale.

Produse si servicii:crema si Spray Kalo pentru epilare definitiva, Dietmax plasturi de slabit, Max Power Herbal Coffee cafea instant pentru ambele sexe cu efect vitalizant pentru optimizarea activitatii sexualeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medipark Herbal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medipark Herbal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medipark Herbal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.495