Direct la continutul paginii »

Laguna Medical SRLLaguna Medical este un nume puternic pe piata. Suntem cunoscuti pentru faptul ca oferim produse la un inalt nivel tehnologic si servicii complementare de top, care pot multumi cu usurinta chiar si cele mai pretentioase cerinte.

Imagistica medicala este unul dintre progresele importante, care a generat o crestere semnificativa in medicina clinica. In cadrul Laguna Medical stim ca o imagine de calitate conteaza enorm pentru stabilirea diagnosticului corect. Produsele noastre de un inalt nivel tehnologic permit obtinerea cu usurinta a unei calitati excelente a imaginii. Vom oferi intotdeauna cele mai bune produse, astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor prezente ale clientilor si sa le anticipam pe cele viitoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laguna Medical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Laguna Medical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laguna Medical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.