Direct la continutul paginii »

Ortomedical Plus SRLFirma noastra este specializata in furnizarea de produse si servicii de tehnica ortopedica de calitate superioara .

Producem o gama variata de proteze, orteze si ortopedice, conforme standardelor de calitate internationale, folosind materiale si componente de la firme de prestigiu din EUROPA si dispunem de personal cu înalta calificare.


Asiguram echipamentul adecvat recuperarii pacientilor atât pe timpul internarii cât si în ambulatoriu si anume: cârje, bastoane, cadre de mers, fotolii rulante, dispozitive de ajutor .

Firma s-a remarcat prin promovarea permanenta a calitatii, introducerea de produse noi (protezele mioelectrice pentru membrul superior, protezele modulare pentru membrul inferior) si nu în ultimul rând, impunerea tehnologiilor moderne de protezare, ortezare si aparatura adaptata pentru persoanele cu handicap .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ortomedical Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ortomedical Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ortomedical Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.