Direct la continutul paginii »

Faberlic SRL Faberlic a revenit in Romania !

Aceasta pagina are menirea de a va tine la curent cu noutatile, pe toti consultantii, prietenii si clientii Faberlic !

Misiune. Comercializarea in sistem Multi Level Marketing a unor produse de inalta calitate .

Descriere. Faberlic este numarul 1 mondial in cosmetica cu oxigen,  operand prin intermediul unei retele de vanzatori independenti. Compania Faberlic isi vinde produsele astazi in peste 18 tari , avand un numar de peste 1.700 de mii de consultanti activi. 

Mai mult de cinci milioane de femei admira rezultatele obtinute din utilizarea de produse cosmetice Faberlic. Faberlic este unul dintre liderii MLM pe plan mondial, compania fiind membra a asociatiei Internationale de Vanzari Directe .

Gama include produse de ingrijire a pielii cu complexul unic de oxigen, produse cosmetice pentru baie si dus, pentru vopsele de par care nu contin amoniac, produse de make up, produse profesionale pentru ingrijirea parului, parfumuri, produse pentru curatenia casei etc.

Faberlic detine la ora actuala un centru de cercetare propriu la Moscova, acolo unde se produc in momentul de fata toate produsele cosmetice pentru ingrijirea pielii . Cu utilaje de ultima tehnologie. Procesul de fabricatie automatizat permite fabricarea unor produse de inalta calitate folosind omogenizarea in vid .

Principala realizare a companiei Faberlic o constituie zecile de milioane de clienti multumiti in intreaga lume, barbati , femei si copii, care folosesc zilnic produsele noastre.

Motivele pentru care ai tot dreptul sa fi interesat de o afacere Faberlic :un laborator de cercetare stiintifica; detine propria fabrica high-tech de producţie; Membru al International Association Vanzarea directa (AMS); produce cosmetice unice pe baza  de oxigen ; detine mai mult de 20 de brevete pentru descoperiri in domeniul cosmetologiei; exista milioane de clienţi si sustinatori de produse ale companiei; exista 5.000 de consultanti profesionisti, care au atins un titlu de director. Discountul pentru reprezentanti este de 26% si poate ajunge la 60% la anumite produse deoarece Romania va lucra pe un catalog general . 

Transportul coletelor dureaza intre 7-10 zile deoarece vin de la depozitul din Lituania.Costul transportului este de 30 ron ( in functie de greutatea coletului )si cuprinde transport din Lituania pana acasa la reprezentant .

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Faberlic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Faberlic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Faberlic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.