Direct la continutul paginii »

Tipo Offset SRLSC TIPO OFFSET SRL este parte integrantă a grupului SC Tipoholding SA, înfiinţat în 1994, membru fondator al Asociaţiei Tipografilor din Transilvania. Holdingul a cunoscut o evoluţie rapidă, şi-a dezvoltat în timp scurt atât activităţile de producţie cât şi pe cele de servicii tipografice.

Dispunând de o echipă calificată, la curent cu noutaţile din domeniu, oferim servicii tipografice complete , structurate pe toate cele trei segmente ale branşei ( pre-press, press şi post-press ). Serviciile de tipărire sunt în mod fericit completate cu cele de consiliere de specialitatate.

Secretul succesului nostru izvoreşte din spiritul de echipă, din curajul şi încrederea cu care abordăm oportunităţile pe care ni le oferă mediul de afaceri din ce în ce mai dinamic la care ne adaptăm cu uşurinţă, satisfăcând astfel cele mai exigente standarde de calitate. Pentru noi fiecare provocare constituie un nou pas spre vârf, spre perfecţiune, în dorinţa noastră permanentă de îmbunătăţire a performanţelor.

O dovadă a preocupării noastre constante în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite, o reprezintă implementarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2000.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipo Offset SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tipo Offset SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipo Offset SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.848