Direct la continutul paginii »

ChoiceIT SRLCompania Sunbelt Software a fost fondata în 1994 si are sediul central în Tampa Bay (Clearwater), Florida. În prezent este printre furnizorii de top în domeniul securitatii Windows si managementul software-ului cu solutii în domeniul antispam si antivirus, antispyware si evaluarea punctelor vulnerabile. Printre produsele acestei companii se numara CounterSpy, Ninja Email Security, Sunbelt Exchange Archiver si tehnologii firewall de tip “endpoint”.

În România, Sunbelt Software are ca reprezentanta firma ChoiceIT iar produsele sale sunt distribuite la nivel national prin intermediul unei retele de parteneri locali.

VIPRE este un program complet nou în care sunt fuzionate tehnologii antivirus, antispyware, antirootkit precum si alte tehnologii. Utilizând tehnologii de ultima ora, produsul ofera o protectie puternica împotriva amenintarilor de tip malware care sunt tot mai complexe în ziua de azi, fara a utiliza prea multe resurse asa cum fac produsele antivirus traditionale.

VIPRE ANTIVIRUS protejeaza toate caile de patrundere a virusilor in reteaua companiei pe care o administrati sau chiar la dumneavoastra acasa, pornind de la servere de fisiere, pâna la statiile desktop sau mobile (laptop).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ChoiceIT SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ChoiceIT SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ChoiceIT SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
ChoiceIT SRL


38.516