Direct la continutul paginii »

VEGA Software SRLScurta prezentare a SC VEGA Software SRL


SC VEGA Software SRL realizeaza, comercializeaza si asigura asistenta pentru aplicatii software dedicate, aplicatii create in functie de necesitatile clientilor sai.


Pana in momentul de fata, preponderent, aplicatiile software realizate de catre SC VEGA Software SRL au fost realizate si aplicate pentru parteneri ce activeaza in domeniul exploatarii si prelucrarii lemnului. VEGA Software are un numar de peste 75 beneficiari.


Atunci cand este posibil (in functie de capacitatile tehnice ale partenerilor – conexiune rezonabila la internet) asiguram asistenta de la distanta, prin conectarea directa in serverul de aplicatii al partenerilor sau „pe ecranul acestuia”.


Ne propunem:

- sa va oferim exact ceea ce aveti nevoie.
- sa va oferim suportul atunci cand aveti nevoie de noi, prin asistenta directa sau de la distanta,
- sa va satisfacem necesitatile de interoperabilitate, operare distribuita si centralizare automata a datelor introduse de pe sisteme aflate in cadrul aceleiasi retele sau in locatii diferite.Speram ca cele prezentate mai sus au fost suficiente pentru a va creea o minima parere vis-a-vis de propunerea noastra si, cu speranta unei colaborari, asteptam un raspuns din partea dumneavoastra, indiferent de natura acestuia.Cu respect,

Venus Capalnasan
SC VEGA Software SRL

Arad, str. Simfoniei, nr. 10, bl. 195, ap. 13Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale VEGA Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre VEGA Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii VEGA Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.651