Direct la continutul paginii »

Nicorom Design SRLProducem repere din material plastic, cu matrite produse de noi sau cu matritele clientilor, confectionarea de matrite pentru terti, lucrari de prelucrari mecanice de orice tip, oferim seriozitate si cerem acelasi lucru.

Produse si servicii:
injectie mase plastice, confectionare matrite, prelucrari mecanice (strungarie, frezari, rectificare, etc.)

Producem repere din material plastic, cu matrite produse de noi sau cu matritele clientilor, confectionarea de matrite pentru terti, lucrari de prelucrari mecanice de orice tip, oferim seriozitate si cerem acelasi lucru.

Produse si servicii:
injectie mase plastice, confectionare matrite, prelucrari mecanice (strungarie, frezari, rectificare, etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nicorom Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nicorom Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nicorom Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.