Direct la continutul paginii »

White Dot DesignWhite Dot Design - High-end Interiors.

Studio de design interior din Timisoara, oferim servicii complete de proiectare de la A la Z, in functie de nevoile tale, pentru spatii rezidentiale, birouri sau locuri publice.
Consultanta, schite tehnice, amenajare interior/exterior, randari 3D ale spatiilor, propunere obiecte de mobilier, verificare de santier.

Oferim si posibilitatea de a comanda produse direct de la brandurile de top de interior si exterior din Italia, reprezentand standardul cel mai inalt pentru design, calitate si inovatie.

Principalele branduri le puteti gasi la adresa www.whitedotdesign.ro/brand .

Ne gasiti si pe Facebook la adresa www.facebook.com/WhiteDotDesignContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale White Dot Design se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre White Dot Design in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii White Dot Design, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.