Direct la continutul paginii »

Falcon Albapan SRLIn anul 1991, un grup de oameni de afaceri cu initiativa a pus bazele societatii FALCON ALBAPAN, avand ca obiect activitatea de morarit si panificatie.
 
Inceputul l-a constituit abordarea unui segment nou pe piata romaneasca: importul si distributia de ingrediente pentru industria alimentara, cu predilectie in domeniul panificatiei. 
 
Promptitudinea si constanta serviciilor, precum si calitatea net superioara a produselor oferite, au determinat extinderea activitatii companiei la nivel national. Dezvoltarea continua a dus in mod firesc la investitii in activitati de morarit, precum si in productia painii si a produselor de panificatie si patiserie.
 
Cu un numar de 130 de angajati si o productie medie lunara de peste 700 tone, societatea FALCON ALBAPAN se situeaza in primul esalon al producatorilor de profil, produsele firmei fiind recunoscute si apreciate atat in Bucuresti, cat si in judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Arges, Giurgiu, Teleorman si Calarasi. Societatea este in continua expansiune avand 15 magazine proprii in Bucuresti (lunar altele noi se deschid)
 
Fabrica are amenajata si o sectie de patiserie, echipata cu utilaje de ultima generatie, largind astfel gama sortimentala oferita clientilor cu noi produse "gustoase si sanatoase". Noua sectie de patiserie, inaugurata in luna octombrie 2010 are o capacitate de productie de aproximativ 4 tone de produse zilnic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Falcon Albapan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Falcon Albapan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Falcon Albapan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.471