Direct la continutul paginii »

Lista produse Total Office SRL

  1. Total-office-srl

    Caiete A5 mate 75 file import Italia
    Caietele sunt din hartie lucioasa, de calitate 70 gr/mp cu design atractiv, deosebit. Pretul contine TVA La cantitati mai mari se poate negocia.


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Office SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Office SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Total Office SRL

Firma noastra infiintata in anul 1994 specializata in desfacerea produselor de papetarie, furnituri de birou, rechizite si consumabile birotica a intrat in LICHIDARE TOTALA in vederea schimbarii obiectului de activitate. Drept urmare la noi puteti gasi produse la cel mai mic pret din piata , fara adaos comercial si chiar sub pretul de import. Produsele noastre sunt din import Germania, Franta, Olanda, Italia, Taiwan etc... Aici veti gasi: caiete import Italia de inalta calitate si design la preturi mai mici decat cele autohtone care in general au hartia absorbanta, seturi de birou si ...


30.242