Direct la continutul paginii »

Mivarom Impex SRLFirma noastra se numeste SC MIVAROM IMPEX SRL si este din localitatea Alexandria.

Ca urmare a dezvoltarii comertului electronic in ultimii ani am realizat un site pentru a facilita accesul clientilor din toata tara la produsele oferite de noi care au un pret mai scazut decat pe alte site-uri datorita adaosului mic practicat si al faptului ca majoritatea produselor le importam directdin Olanda, Germania, Polonia si China.

Puteti face oricand o comanda pe site aceasta urmand a fi procesata si trimisa in cel mai scurt timp posibil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mivarom Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mivarom Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mivarom Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.