Direct la continutul paginii »

TomTouch - CS Vision SRLTomTouch ofera solutii interactive pentru interfete publice indoor-outdoor: infochioscuri, solutii de publicitate digitala folosind tehnologia touchscreen, solutii de design si arhitectura digitala, mobilier urban interactiv extins pana la un nou concept de New City, precum si solutii de signalistica digitala.

TomTouch , este singura marca de hardware interactiv realizata in Romania. Terminalele outdoor TomTouch sunt certificate de SREN, iar compania este certificata ISO 9001, 14 si 27001. 

Divizie a companiei CS Vision, TomTouch inseamna proiecte speciale interactive. TomTouch faciliteaza comunicarea intre oameni si institutii, fie ca sunt organizatii din mediul public sau privat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale TomTouch - CS Vision SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre TomTouch - CS Vision SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii TomTouch - CS Vision SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
TomTouch - CS Vision SRL


33.911