Direct la continutul paginii »

Unick International SRLSc Unick International Srl s-a infiintat in anul 2004 .Inca de la inceput suntem importatori directi de calculatoare second hand, monitoare lcd tft second hand, imprimante laserjet HP  second hand, servere second hand, componente pc/laptop second hand, laptopuri second hand.

Intrucit dorim sa oferim o calitate superioara a produselor comercializate de noi am ales sa va oferim doar marci de renume cum ar fi: Dell, HP/Compaq, Ibm/Lenovo, Fujitsu, Toshiba etc.

Societatea noastra se adreseaza in special firmelor de distributie. In acest scop am eliminat vanzarea produselor catre end-user, eliminind astfel concurenta neloiala care ar fi aparut intre vanzarea produselor firmei noastre si catre distributie si catre end-user. Astfel, magazinul nostru online nu afiseaza preturile produselor. Pentru obtinerea ofertei va rugam sa va creati un cont pe site sau se ne contactati. Avem oferte speciale in functie de cantitatea dorita, personalizate pentru fiecare firma. Rasplatim fidelitatea!!!

Transportul produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Curier in toate judetele tarii. Deasemenea, coletele se pot trimite si prin alte firme de curierat in cazul in care dvs. doriti acest lucru. Pentru comenzi mai mari asiguram transportul auto pentru distante pina in 200-250km.

Garantia produselor este asigurata la sediul firmei. In cele mai multe cazuri o putem rezolva pe loc. Garantia pentru produsele provenite de la clientii din provincie se face astfel:  produsele trebuiesc trimise pe cheltuiala clientului la noi la sediu urmind ca noi sa suportam cheltuielile cu returul daca solicitarea de garantie a fost intemeiata. Daca respectivul client solicita nejustificat garantia (defectul reclamat nu este constatat) va suporta si cheltuielile cu returul produsului.

Puteti achizitiona deasemenea si licente speciale valabile NUMAI pentru calculatoarele sau laptopurile refurbished - Windows XP Professional.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unick International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unick International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unick International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.