Direct la continutul paginii »

Novatehnic Systems SRL 

NOVATEHNIC SYSTEMS si  MONITORIZARIVIDEO.RO va  ofera posibilitatea de a achizitiona si monta sisteme profesionale de securitate,precum si servicii complete de consultanta,proiectare,intretinere sisteme de supraveghere video,sisteme de alarma,sisteme de avertizare la incendiu.

Consultanta este GRATUITA!

Deplasarea pe o raza de 30 de Km in jud.Brasov,nu se plateste.

Firma noastra este autorizata sa furnizeze urmatoarele servicii:

 • MONTAREA SI VANZAREA DE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO ANALOGICE SI DIGITALE,CU CONEXIUNE LA INTERNET

Avem experienta in instalarea de sisteme de supraveghere video,de tip analogic si digital.Toate aceste sisteme se pot conecta si vizualiza pe internet de pe LAPTOP,TABLETA PC,TELEFON MOBIL,CALCULATOR.

Se poate INREGISTRA IMAGINI   de la distanta,accesand  sistemul de supraveghere video aflat in alta locatie.

Aceasta inregistrare se poate face pe laptop sau PC.

 • MONTAREA SI VANZAREA DE SISTEME DE ALARMA PENTRU IMOBILE,CABLATE SI WIRELESS.

       Incepand din primavara anului 2014 am introdus  sisteme  de supravehere video cu tehnologia HDCVI (High Definitiion Composite Video Interface) care este o tehnologie revolutionara dezvoltata de DAHUA, oferind imagini video de inalta definitie pe distante mari, pastrand simplitatea instalarii si costurile tehnologiei analogice. Tehnologia HDCVI suporta rezolutiile 1080p si 720p, integrand semnalele video, audio si control prin modulare analogica. Transmisia se face pe cablu coaxial sau UTP(cu video balun) de buna calitate pe distante de aproximativ 500m, permitand upgrade-ul instalatiilor analogice existente fara costuri de cablaj suplimentare.

Va putem  proteja casa,resedinta,biroul,depozitul,spatiul de productie si alte anexe prin instalarea de sisteme de alarma pentru interior si exterior.Aceste sisteme de alarmare la efractie,se pot monta in interiorul cladirii sau in afara ei.Se pot proteja curti interioare,gradini,parcari,zone de depozitare exterioare neacoperite,prin instalarea de BARIERE CU INFRAROSU,BARIERE CU ULTRASUNETE sau SENZORI ANTIEFRACTIE DE EXTERIOR. 

  • MONTAREA DE SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ
  • Sisteme de alarma auto,cu perimetru,alarme auto cu pager,alarme auto cu pornire motor la distanta,alarme auto cu activare/dezactivare de pe telefonul mobil,alarme auto cu avertizare pe telefonul mobil,alarme auto cu GPS si avertizare pe telefonul mobil.
  • Vindem sisteme de monitorizare flota auto prin GPS,GPS cu inregistrare video.Monitorizarea se face prin operator sau se poate face personal.
 

Putem instala sisteme de control acces clienti,control acces angajati, control acces porsonal auxiliar,supravegherea instalatiilor.Aceste sisteme ajuta la  prevenirea pierderilor de productie si sustragerile de la programul de lucru.

 •  VANZAREA SI INSTALAREA DE PANOURI FOTOVOLTAICE,APARATURA-MONTAJ,INSTALATII ELECTRICE. 
 • Putem oferii servicii de instalare pentru PANOURI RADIANTE,PANOURI FOTOVOLTAICE si RETELE

EECTRICE pentru uz casnic si industrial.

 •  VANZAREA ,INSTALAREA SI PROIECTAREA DE SISTEME DE  AVERTIZARE LA FUM sau INCENDIU.
 • Vindem laptopuri noi,laptopuri refurbished,laptopuri recertificate.Toate produsele IT au garantie incepand de la 1 an,pana la 5 ani.
 • Vindem tablete ALLVIEW,ACER,SERIOUX,GoCLEVER noi,pentru toate buzunarele.
 • Vindem telefoane mobile,telefoane mobile dual sim noi cu garantie.

 Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novatehnic Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novatehnic Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novatehnic Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.