Direct la continutul paginii »

Cobra Media SRLInca din 2004, principala nostra preocupare a fost asigurarea de servicii si produse la cele mai Inalte standarde. Cobra Media a Inceput activitatea pe piata IT&C In anul 2004, ca fiind o firma ce se adresa doar segmentului business.

Oferind solutii complete pentru biroul oricarei firme din Romania, avand echipe specilizate in IT, Audio& Video, Security, societatea noastra a avut un trend puternic ascendent, cifra de afaceri In fiecare an s-a dublat chiar triplat. In aceasta perioada am colaborat cu mai multe companii romanesti si nu numai dintre cele mai importante fiind FC Steaua Bucuresti, BoomTV, Dakona Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cobra Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cobra Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cobra Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.