Direct la continutul paginii »

Telecomunicatii C.f.r. SA
Telecomunicaţii CFR – Filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate“CFR” S.A., este o companie care s-a dezvoltat treptat, având un puternic potenţial pe piaţa telecomunicaţiilor, datorat în special implementării unui sistem de telecomunicaţii modern, sigur şi flexibil.

Pentru a va putea atinge scopurile trebuie sa fiti conectati la noua tehnologie, iar noi suntem cei care va oferim solutiile tehnice ce va permit exploatarea oportunitatilor de afaceri acolo unde aveti nevoie.

Sucursala Regională de Telecomunicaţii Bucureşti este subunitate a S.C. "Telecomunicaţii CFR" S.A. şi administrează suporţii şi echipamentele de telecomunicaţii care fac parte din reţeaua naţională a S.C. "Telecomunicaţii CFR" S.A. filială a C.N. "CFR" S.A.

Sucursala Regională de Telecomunicaţii Galaţi este subunitate a S.C. "Telecomunicaţii CFR" S.A. şi administrează suporţii şi echipamentele de telecomunicaţii care fac parte din reţeaua naţională a S.C. "Telecomunicaţii CFR" S.A. filială a C.N. "CFR" S.A.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telecomunicatii C.f.r. SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Telecomunicatii C.f.r. SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telecomunicatii C.f.r. SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.653