Direct la continutul paginii »

Universal Card Systems SAIntr-o lume in care viteza si mobilitatea sunt din ce in ce mai cautate, SmartTel propune o solutie care sa le ofere aceste lucruri clientilor bancilor. De ce sa te deplasezi pana la banca, atunci cand iti poti accesa toate informatiile de cont de pe telefonul mobil, si de ce sa nu iti monitorizezi finantele sau sa efectuezi tranzactii printr-un simplu SMS?

SmartTel si-a construit parteneriate stabile cu principalele banci din Romania, printre care se numara BCR si Raiffeisen Bank, serviciul SmartTel Mobile Banking fiind disponibil pentru clientii acestora.

SmartTel reprezinta un serviciu non-stop, mobil si usor de utilizat, care le ofera clientilor posibilitatea de a fi in contact permanent cu finantele lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Universal Card Systems SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Universal Card Systems SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Universal Card Systems SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.443