Direct la continutul paginii »

Deltatel SRLDELTATEL este o companie specializata in furnizarea de servicii care permit operatorilor, marilor companii si institutiilor publice sa ofere solutii de comunicatii de voce, date si video utilizatorilor finali.

Inca de la infiintare, DELTATEL s-a angajat sa promoveze calitatea in servicii si orientarea catre client, bazandu-si activitatea pe structuri operationale performante, solide competente tehnologice si resurse umane specializate.

Organizatia a fost creata si dezvoltata permanent in spiritul satisfacerii cerintelor personalizate ale clientilor.

Astazi suntem unul din cei mai importanti furnizori de servicii ai Alcatel - Lucent din sud-estul Europei. In cadrul Deltatel Romania, Deltatel Sofia Branch, filiala infiintata in Bulgaria in 2006 si Deltatel Filiala Chisinau, inaugurata in 2007, reunim peste 450 de specialisti in domeniul telecomunicatiilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Deltatel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Deltatel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Deltatel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.