Direct la continutul paginii »

Ascon Serv SRLSocietatea comercialã ASCON SERV S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1992, având ca scop comercializarea, instalarea şi menţinerea în stare de funcţionare a echipamentelor de telecomunicaţii. Pentru a veni în sprijinul clienţilor, ASCON SERV oferă, pe lângă echipamente de telecomunicaţii şi reţele structurate pentru transmisii de date, alarme şi sisteme de securitate.

Oferta noastră cuprinde livrarea şi instalarea de centrale telefonice şi instalaţii de secretariat, echipamente anexe (telefoane, faxuri, roboţi telefonici, interfeţe GSM, modemuri, etc.), sisteme de securitate, anti-efracţie şi anti-incendiu, sisteme de control acces şi pontaj, interfoane, supraveghere video, precum şi executarea tuturor serviciilor aferente:

Consultanţă tehnică gratuită în domeniul telecomunicaţiilor;

Proiectare şi execuţie de reţele telefonice de incintă (cablaj intern);

Proiectare şi instalare de reţele VOCE – DATE şi cablaj structurat;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ascon Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ascon Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ascon Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.