Direct la continutul paginii »

Sykora Guard Grup SRLSykora Guard Grup este cea mai potrivita alegere atunci cand vine vorba de siguranta dumneavoastra. Suntem potriviti din trei motive:
experienta vasta in domeniu;
calitatea superioara a serviciilor oferite;
profesionalismul personalului nostru.

Paza umana face parte din principalele preocupari ale societatii noastre si consta in asigurarea de personal calificat, dotat, echipat si instruit corespunzator pentru desfasurarea activitatii de paza in diverse domenii de activitate.


Cei interesati de acest serviciu vor putea sa beneficieze de o serie de pachete de servicii, in functie de domeniul de activitate caruia se adreseaza.

Societatea noastra va pune la dispozitie si serviciul de transport valori. Acest serviciu consta in asigurarea pazei diferitelor transporturi de mare importanta. Transportul obiectelor de valoare se realizeaza cu autoturismele firmei sau cu autoturismele clientilor, pe trasee stabilite, cu sau fara echipaje de insotire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sykora Guard Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sykora Guard Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sykora Guard Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.