Direct la continutul paginii »

Oltean Maria-Delia PFAEvents Creator creaza experiente de neuitat. Coregrafia necesara pentru a crea o nunta unica depinde in intregime de planificare. Echipa noastra de organizare, se angajeaza la fiecare nivel optimizand experienta cu creativitatea si controlul fiecarui eveniment.
Noi planificam impreuna cu dumneavostra o nunta unica, in functie de bugetul si dorintele fiecaruia. Va oferim idei, liste de furnizori si putem comunica, coordona si chiar negocia cu toti factorii implicati.

Cu o experienta in spate de 5 ani in domeniul marketingului si de peste 2 ani in organizare de nunti, specialistul nostru in planificare ofera calendare si liste detaliate pentru mireasa, mire si familiile lor, astfel incat nici o intrebare sa nu ramana fara raspuns.

Specialistul nostru in decoratiuni florale va realiza pentru dumneavoastra un cadru feeric de petrecere.

Intr-o lume tot mai provocatoare, complexa si lipsita de timp Events Creator va usureaza planificarea nuntii ajutandu-va sa navigati cu usurinta printre detaliile de orice natura, evitand deciziile costisitoare si complicate.

Specialistul nostru in planificare vă va insufla calmitate si incredere, permitandu-va
"Sa simtiti experienta si sa traiti aceasta zi unica - Ziua Nuntii".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oltean Maria-Delia PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Oltean Maria-Delia PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oltean Maria-Delia PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.