Direct la continutul paginii »

As Col.Umna ClubASCOL = Asociatie nationala a cadrelor militare in rezerva din domeniul apararii, ordinii publice, sigurantei nationale si sectorul civil(TR-isti).

Domeniul de activitate si statutul acestei organizatii nonprofit au fost verificate si aprobate de Consiliul de administratie al asociatiei.

Asociatia ASCOL este interesata sa gaseasca oportunitati de afaceri pentru membrii sai, sa initieze joburi in specialitatile comune ale candidatilor si sa ofere firmelor de recrutare personal calificat.

ASCOL-Club isi exprima disponibilitatea de relationare si colaborare cu institutiile statului pentru detectarea si combaterea actiunilor de coruptie si abuz din societate, a manifestarilor de violenta, huliganism sau cu caracter antisocial.

Astfel, ASCOL se alatura Campaniei declansate de Primaria Sector 2 (Ontanu Neculai) si Primaria Sector 4 (Popescu Piedone) pentru diminuarea fenomenului de coruptie. Protocolul de colaborare incheiat de aceste sectoare cu Politia Locala si Directia Generala Anticoruptie (D.G.A.) din Ministerul Administratiei si Internelor constituie un exemplu demn de urmat.

Indemnul Primarului Cristian Popescu Piedone este: ,,Nu dati cinstea pe rusine!,, ,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale As Col.Umna Club se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre As Col.Umna Club in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii As Col.Umna Club, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
As Col.Umna Club


34.795