Direct la continutul paginii »

Svea Grup SRLCompania SVEA a luat fiinta in 1949 in Slovenia. In peste cincizeci de ani de activitate, brand-ul SVEA a devenit cunoscut pentru standardele sale inalte.
Produsele SVEA sunt disponibile in intreaga Europa, Japonia, Canada, Dubai.

Svea Slovenia este cunoscuta astazi pentru productia sa de bucatarii de calitate superioara si o plaja de preturi accesibile, cu un raport corect calitate-pret.. Toate acestea se reflecta pe toate nivelele, in oricare faza a lucrului si cu fiecare individ

Dezvoltand propria noastra marca inregistrata, am dat dovada de eficienta in intampinarea asteptarilor celor mai pretentiosi clienti, din tara si strainatate.

Preocuparea noastra primara este aceea de a oferi clientului care cumpara produse SVEA, mai mult decat se asteapta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Svea Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Svea Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Svea Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.467