Direct la continutul paginii »

Comercati Decor SRLSocietatea a fost infiintata in anul 1990 si din anul 2000 este specializata pe vanzarea si montarea parchetului laminat. Din anul 2000 COMERCATI DECOR a inceput sa importe parchet din Germania, Elvetia si Austria de la firme de renume precum: Kronospan, Kaindl, Kronoswiss.

COMERCATI DECOR ofera clientilor sai o gama foarte larga de pardoseli si accesorii pentru pardoseli. Parchet laminat, parchet din lemn, parchet triplu stratificat, o gama completa de accesorii pentru pardoseli si o echipa profesionista va stau tot timpul la dispozitie.

Parchet masiv TEK castaniu lucios

Parchet masiv TEK castaniu mat

Parchet masiv TEK maro

Sistemele Tonguing and GroovingContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comercati Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Comercati Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comercati Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.083