Direct la continutul paginii »

Dc Lux Mobila SRLSocietatea noastra comercializeaza mobila la comanda produsa in Italia. Mobila de bucatarie precum si mobila pentru camerele de copii si tineret pe care o punem la dispozitia clientilor este modulara si se executa numai la comanda in functie de spatiul fiecarui client.

Pentru a putea satisface pe deplin necesitatile clientilor nostri, societatea noastra ofera toata gama de servicii, de la consilierea procesului de achizitie mobila pana la pozitionarea finala a produselor de mobilier in locuintele clientilor si serice post vanzare.


Unul din cel mai important serviciu pe care il oferim clientilor nostrii, este consilierea de specialitate,

Bucatariile moderne in stil Italian, sunt prezente prin zece modele diferite, fiecare tip de bucatarie avand caracteristicile sale distincte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dc Lux Mobila SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dc Lux Mobila SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dc Lux Mobila SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.685