Direct la continutul paginii »

Modena Prodcom SRLFirma cu capital integral privat , infiintata in 1995 de catre d-nul Petru Calian, SC MODENA PRODCOM este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Cluj.

De-a lungul anilor societatea noatra a cunoscut o crestere continua ajungand in 12 ani de activitate la o retea de 10 magazine cu o suprafata de expunere de peste 3000 mp si un sector de productie destinat mobilierului personalizat din pal melaminat

Prioritatile companiei noastre pentru urmatoarea perioada sunt: valorificarea cat mai buna a resurselor firmei, extinderea si modernizarea activitataii de productie dar si identificarea de noi piete de desfacere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Modena Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Modena Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Modena Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.705