Direct la continutul paginii »

Stil Biju SRLSocietatea a luat fiinta in anul 2001 incepind cu un punct de lucru in care s-a desfasurat casa de amanet si un magazin de bijuterii avind un angajat .

Pe parcursul timpului odata cu dezvoltarea activitatii societatea a mai deschis 4 puncte de lucru in Suceava din care alte 3 magazine de bijuterii si un atelier propriu de reparatii bijuterii avind in prezent un numar total de 12 angajati.

Compania STIL BIJU S.R.L. comercializeaza o gama larga de bijuterii , ceasuri, reparatii bijuterii, coliere, lanturi, cercei, bratari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stil Biju SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stil Biju SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stil Biju SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.322