Direct la continutul paginii »

Seda Master Of Gold SRLDomeniul principal de activitate este acela al prelucrarii metalelor pretioase cum ar fii aurul si argintul in diverse bijuterii si aici mentionam:
-bratati
-coliere
-inele
-lanturi
-verighete
-pandante si medalioane
dar si al repratiei acestora sau de a aduce mici modificari cum ar fii marit ,micsorat inele sau verighete, lipit lanturi ,bratari sau inele, pus pietre, modificat bijuterie, pus nit cercei ,bratari si coliere, slefut(lustruit) bijuterii.

In acelasi timp ,prin casa de amanet POKET MONEY se pot oferii si servicii de amanet la cele mai avantajase preturi. Amanetul este parte componenta a SEDA MASTER OF GOLD si este in evidenta tinuta de BANCA NATIONALA A ROMANIEI privind institutiile financiare nebancare cu autorizare de functionare cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Seda Master Of Gold SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Seda Master Of Gold SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Seda Master Of Gold SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.440