Direct la continutul paginii »

Safir '94 SRLUna din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.

In firma Safir '94 S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Ceea ce isi propune firma Safir '94 S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca bijuterii din aur - coliere, bratari, lanturi, cercei, inele, insigne pentru firme - obiecte promotionale.

In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Safir '94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Safir '94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Safir '94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.900