Direct la continutul paginii »

Sara Coimpex 96 SRLFirma Sara Coimpex 96 S.R.L are o vasta experienta in domeniul comercializarii de bijuterii aur si argint - lanturi, cercei, inele, bratari, brose.

Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Experienta Sara Coimpex 96 S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sara Coimpex 96 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sara Coimpex 96 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sara Coimpex 96 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.791