Direct la continutul paginii »

Mihai Manica PFAIn primul rand ma voi prezenta: Numele meu este Mihai Manica si am 49 de ani,P.F.A (broker imobiliar independent).

Activez in domeniul vanzarilor din anul 1995 timp in care am acumulat experienta si in domeniul imobiliar .Am acoperit cam tot sectorul, de la inchirieri la vanzari, de la apartmente la terenuri. Astazi imi este foarte usor sa-mi consiliez clientii in orice domeniu. De asemenea in aceasta perioada am reusit sa strang un cerc de prieteni din domeniu alaturi de care pot solutiona orice problema imobiliara.

Daca detii o proprietate si vrei sa o vinzi sau sa o inchiriezi...

Ai sa realizezi, daca nu ai facut-o deja, ca acest proces este foarte complex si dificil daca nu chiar imposibil si arareori obtii satisfactie maxima.

Pentru un rezultat si nu intodeauna satisfacator ai de parcurs mai multi pasi cum ar fi: publicarea in presa, in portaluri imobiliare, trebuiesc facute campani de email si pe langa toate acestea trebuie tinut cont si de factorul timp.

Peste 70% din proprietari isi supraevalueaza proprietatea neapeland la o evaluare profesionista si facand-o doar din auzite, acest lucru ducand mai tarziu la o scadere drastica de pret intrand in criza de timp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mihai Manica PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mihai Manica PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mihai Manica PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Mihai Manica PFA


38.107Produse

    1. 2