Direct la continutul paginii »

Elite Services SRLCompania Elite Services este o Societate Comerciala ce are obiectul principal de activitate servicii imobiliare. Angajatii acestei societati sunt agenti imobiliari profesionisti cu o experienta de peste 10 ani de activitate.

Agentul imobiliar din cadrul Elite,este membru APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania) si respecta Codul Etic si Standardul European de practica in domeniul imobiliar si este asigurat malpraxis de catre Societatea de asigurare-reasigurare ASTRA S.A. Lucrul agentilor imobiliari Elite cu consumatorii de servicii imobiliare,are la baza un contract de reprezentare incheiat intre ei si clientii care au nevoie de serviciile si experienta lor,contract care ii face pe agentii imobiliari sa-si arate daruirea si adevaratele calitati in domeniul vanzarilor de proprietati imobiliare.

FOARTE IMPORTANT: Agentii Elite nu incaseaza comisione de la ambele parti implicate in tranzactie ci doar de la acei care apeleaza la calitatea serviciilor lor si pe care ii reprezinta.. Faptul ca incaseaza comisione de la o singura parte,ii avantajeaza pe consumatorii care au incheiat contracte cu acestia deoarece agentii ce-i reprezinta, le vor apara interesele si vor folosii toate tehnicile dobandite de-a lungul anilor pentru a le obtine cele mai bune preturi de achizitie sau de a reusii vanzarea proprietatilor la cele mai bune preturi. Elite primeste cele mai bune note cand vine vorba de satisfacerea clientilor in materie de servicii imobiliare, cum ar fi:

  • Planuri personalizate de marketing pentru proprietatile din portofoliu, destinate atragerii celui mai mare numar de cumparatori in cel mai scurt timp
  • O retea de top care ajuta atat vanzatorii cat si cumparatorii sa isi ating a telurile in cel mai scurt timp si cu cat mai putina bataie de cap.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elite Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elite Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elite Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.