Direct la continutul paginii »

Acvarii De Vis SRLPasiunea pentru aceasta arta ne face sa muncim cu placere, ne ajuta sa culegem roadele dupa fiecare acvariu realizat. In galeria noastra de imagini va invitam sa cititi satisfactia pe fata clientilor nostri ce se poate vedea dupa terminarea acvariilor.

Avem echipe de consultanta, proiectare, executie, amenajare, si intretinere. Dispunem de cei mai buni experti in domeniul acvaristicii din Romania, ce studiaza zi de zi, incercand sa fie cat mai informati, imbunatatindu-si astfel cunostintele. Experienta de atatia ani ne-a facut sa credem ca nimeni nu este atotcunascator in acest domeniu atat de mare, cum este ACVARISTICA.

Printre clientii nostri importanti se numara Tiriac Holdings, Bamboo club, Smart Film, Acvariul Constanta, Aqua Chique, Fract Art, Medicala Aesthetic Line, Evrika Haus, Denis Tehcnology, Romania Hypermarche (Cora), Mobel Auto(Skoda Ploiesti), Sicuro Invest, Gecad Software, Bon MariageContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acvarii De Vis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Acvarii De Vis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acvarii De Vis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.