Direct la continutul paginii »

Constalaris SRLConstalaris este o companie care s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere, care a crezut in faptul ca vanzarea de case de marcat electronice fiscale, sisteme POS, imprimante coduri de bare, cititoare de coduri de bare, cantare electronice, monitoare Touch screen, etichetatoare si sertare bani casa de marcat are un viitor in Romania si a depus toate eforturile pentru a reusi.

Produse si servicii:case de marcat, cantare electronice, cititoare cod bare, monitoare touchscreen, imprimante sectie, etichetatoare, sertare bani metalice la pret de producator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Constalaris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Constalaris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Constalaris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.